Lőrincz Imre

 

 

Lőrincz Imre

Jóga és sportoktató

 

Óratípusok:

Gerincjóga: azoknak ajánlom, akik hátfájással, illetve gerincproblémákkal bajlódnak. A gerincjóga megnyújtja a gerincet, ellazítja a gerinc melletti izmokat. Könnyű, jóleső gyakorlatok, mindenki számára ajánlottak.


Hatha jóga: közepes erősségű fizikai gyakorlatok, a test és a lélek egészségének helyreállításáért.


Dinamikus és Astanga jóga: látványos és gyors fizikai változást jelentő jógatípusok. Rövid idő alatt átalakul a test, hajlékony és erős lesz. A gyakorlatok elsőre talán nehéznek tűnhetnek, de a test hamar megszokja és egy idő után igényli is ezt a fajta terhelést.

 

 

Meggyőződésem, hogy mindenki számára nyitva az út bármilyen erősségű gyakorlatok végrehajtásához. Ehhez gyakorlás kell.

A kezdetben nehéznek tűnő ászanák egy idő után könnyűek lesznek, észrevesszük, hogy nem is annyira izommunka kell hozzájuk.

Ha egyszer elkezdtük a jógát gyakorolni, rájövünk, hogy könnyen és gyorsan fejlődhetünk, mindenféle túlzott erőlködés és misztikum nélkül. A Jóga célja a fizikai test egészségének helyreállítása.

Az általam tartott órákon nagy súlyt fektetek a biztonságos végrehajtásra. Fontos, hogy aki rábízza magát az oktatóra, ne sérüljön meg, érezze jól magát az órán.

Figyelje meg, miként változik előnyére a teste, egyre többet és többet bír, hajlékonyabbá válik, sikerülnek olyan ászanák, amelyek elsőre reménytelennek tűntek.

Gyertek! :-)

 

 

vissza a jógaoktatókhoz>>>